ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

135
€298.907

Lederen bekleding op Cascada voor € 295,-

18 februari 2016, zolang de voorraad strekt

LEDEREN BEKLEDING OP CASCADA VOOR € 295.-
Business Class pakket maakt exclusieve cabrio nog luxer.

Duitse kwaliteit en luxueuze flair worden bij Opel op een verfijnde wijze gecombineerd. Exclusief rijden voor een betaalbare prijs. Dat maakt een nieuw optiepakket helemaal waar. U doet nu namelijk hele goede zaken als u in een nieuwe Cascada stapt met het speciale Business Class pakket

Dit betreft een zeer aantrekkelijk optiepakket waarmee u iedere rit kunt genieten van de geur van comfortabele lederen bekleding, goede ondersteuning voor uw rug én het plezier van stoel- én stuurverwarming.

Het Business Class pakket bestaat uit:

- Bekleding geperforeerd leder zwart
- Ergonomische comfortstoelen (AGR-gecertificeerd)
- Verwarmbare voorstoelen
- Verwarmbaar stuurwiel
- Ergonomische comfortstoelen

De ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat bieden uitstekende steun. Ze hebben de beste verstelmogelijkheden in deze klasse, zodat bestuurder én voorpassagier ongeacht hun lengte of postuur altijd de meest ontspannen houding kunnen vinden. Deze stoel is officieel gecertificeerd en wordt aanbevolen door AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), een onafhankelijke Duitse organisatie van artsen en fysiotherapeuten, die orthopedische eisen heeft gedefinieerd voor autostoelen.

Zonlicht kan lederen bekleding oncomfortabel opwarmen. Daarom is de lederen bekleding voorzien van een speciale coating die een groot deel van het zonlicht reflecteert, zodat de stoelen niet te warm worden. En met het verwarmbare stuurwiel kunt u niet alleen 's ochtends lekker warm wegrijden, maar is het ook bijzonder aangenaam als u op een koele avond met open dak wilt rijden.

Geniet nu van extra veel luxe voor een scherpe prijs van slechts € 295. 
Hierdoor wordt iedere rit nóg aangenamer in uw nieuwe Opel Cascada.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.