ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

135
€298.907

Uw nieuwe Opel financieren met 3,0% rente.

2 januari 2017 t/m 30 september 2017

UW NIEUWE OPEL FINANCIEREN?

Profiteer nu van een aantrekkelijke rente van 3,0%.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en betaalt u liever een maandelijks bedrag in plaats van de gehele aankoopsom? Dat kan! De Opel dealer biedt u de aantrekkelijke Opel financiering van Opel Financial Services. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Oók voor uw autofinanciering kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Opel gewend bent.

Uw nieuwe Opel financieren met 3,0% rente
U kunt nu gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 3,0%. Een Opel financiering van Opel Financial Services kunt u zelf op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag. Een extra aanbetaling om uw maandbedrag te verlagen is uiteraard ook mogelijk. De Opel dealer biedt u graag een vrijblijvende taxatie én offerte aan voor uw favoriete nieuwe Opel. 

Bereken uw maandbedrag.
In de configurator kiest u uw favoriete Opel en stelt deze naar uw eigen wens samen. Via de financieringscalculator kunt u vervolgens precies aangeven welk bedrag u wilt financieren en voor welke periode. In één opslag ziet u vervolgens uw maandbedrag.

 

Actievoorwaarden

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.