ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

138
€301.368

Ontdek het gemak van Opel Private Lease

2 januari 2017

ALL-INCLUSIVE RIJDEN IN DE OPEL KARL VOOR €229 PER MAAND.
Ontdek het gemak van Opel Private Lease.

De nieuwe Opel KARL biedt een standaarduitrusting die u in deze prijsklasse zelden tegenkomt: vijf deuren, vijf volwaardige zitplaatsen en praktische systemen zoals Hill Start Assist waarmee u gemakkelijk wegrijdt op een steile helling, zonder dat u ongewild achteruit rijdt. Ontdek het leuke design, zijn praktische instap, de zee aan ruimte en laat u verrassen door zijn aantrekkelijke vanafprijs van €10.595.

Opel Private lease nu ook beschikbaar voor de nieuwe KARL
Opel Private Lease is een slimme en betaalbare oplossing om een nieuwe Opel te rijden. Private Lease betekent zekerheid: geen onverwachte kosten meer en altijd de mogelijkheid om aan het einde van de contractperiode weer in een nieuwe Opel te stappen. Met Opel Private Lease kunt u nu de uiterst compleet uitgeruste nieuwe KARL Edition 1.0 ecoFLEX (55 kW/75pk) al vanaf €229,- per maand rijden. In dit bedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen, zoals afleverkosten, afschrijving, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en verzekering.

Rijke standaarduitrusting
De Opel KARL Edition heeft een bijzonder rijke standaarduitrusting. Behalve airconditioning, geïntegreerde radio met stuurwielbediening en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn er bijvoorbeeld ook elektrisch verstelbare buitenspiegels, metallic lak en cruise control aanwezig. Bovendien is de Opel KARL een van de weinige modellen in het A-segment met vijf volwaardige zitplaatsen.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.