ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

106
€272.149

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé Edition 1

3 januari 2019, zolang de voorraad strekt

E-Klasse Coupé Edition 1
Sportief, intelligent en aantrekkelijk

Voor liefhebbers van sprekende, sportieve exclusiviteit.
De E-Klasse Coupé Edition 1 – de eerste van een nieuwe generatie. Toonaangevend design met een ongekend sportieve uitstraling. Met imponerende intelligentie dankzij unieke innovaties als het optionele DRIVE PILOT. Een speciaal model waarbij elk detail zijn buitengewoon karakter benadrukt. Waaruit ook blijkt hoe exclusief dit model is, want er worden wereldwijd maar 555 exemplaren van de E-Klasse Coupé Edition 1 vervaardigd.

De matte lak designo kasjmierwit magno benadrukt de pure, zelfbewuste sportiviteit die de atletische geproportioneerde carrosserie uitdrukt. De 20 inch multispaaks lichtmetalen AMG-velgen vormen daarmee een opwindend contrast. Het nightpakket, met een diamond grille met chroompins en lamel in hoogglanzend zwart, alsmede buitenspiegels in zwart, zorgt voor nóg meer opvallende contrasten met de matwitte lak.

Modern luxury. Het sportieve nappaleder verfraait de vier stoelen in de kleurencombinatie classicrood/zwart of diepwit/zwart. In uw handen rust het aan de onderzijde afgevlakte, multifunctionele stuurwiel met DINAMICA op het greepgedeelte en gegalvaniseerde schakelpaddles. U kunt uw blik nauwelijks afwenden van de widescreen cockpit met twee 12,3 inch (31,2 cm) displays en sierdelen in metallook. De optionele analoge klok vormt een klassiek accent boven de middenconsole in pianolaklook zwart. Welkom in de E-Klasse Coupé Edition 1.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.