ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

135
€298.907

1000 euro terug van Opel

6 januari 2017

1000 euro terug van Opel

Wat heeft u als particulier aan bijtelling? Precies. Niets toch! Daarom krijgt u als privérijder bij Opel geld terug. € 1.000,- retour van Opel Nederland. Pinklaar op uw rekening. Bovenop de allerbeste deal die u al gemaakt heeft bij Motorhuis, uw Opel dealer.

Wat heb je als particulier aan bijtelling? Precies. Niets toch! Daarom krijgt u als privérijder bij Opel geld terug. € 1.000,- retour van Opel Nederland. Pinklaar op uw rekening. Bovenop de allerbeste deal die u al gemaakt heeft bij ons. Welk model van Opel u ook kiest*. Als blijk van waardering voor uw keuze. Want we zijn er trots op dat u voor een nieuwe Opel gekozen heeft.

Een eerlijke deal

Het kopen van een nieuwe auto is spannend, maar kan ook behoorlijk ingewikkeld of verwarrend zijn. Zeker met de grote hoeveelheid aanbiedingen in de markt, die vaak minder aantrekkelijk of voordelig blijken te zijn, wanneer u in de showroom komt.

Bij een grote aankoop, zoals een nieuwe auto, heeft u behoefte aan duidelijkheid. En dat is precies wat u van Opel mag verwachten. Wij geven u de hoogste inruilprijs voor uw huidige auto en kunnen u desgewenst ook nog een scherpe financiering bieden. Zodat u precies weet wat u bij moet betalen, in één keer of in 60 maandtermijnen. Van Opel Nederland krijgt u na levering van uw nieuwe Opel gewoon € 1.000 cash op uw rekening gestort.

€1.000,- cash op uw rekening

Van de zeer complete Opel Corsa tot en met de strak vormgegeven Opel Insignia, bijna alle personenauto’s komen in aanmerking. U profiteert van ongekend voordeel, bovenop de allerbeste deal die wij met u maken.
En wilt u direct instappen én wegrijden? Ook dat kan. U profiteert nu van extra gunstige actieprijzen op alle voorraadmodellen. Plus altijd nog eens € 1.000,- extra op uw bankrekening retour.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze aanbieding van Opel? Kom dan langs bij één van onze locaties. Uiteraard kunt ook online meer informatie of een offerte aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 >>> DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN DE DEALER

Klik hier voor de voorwaarden.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en een medewerker van Motorhuis neemt contact met u op!

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.