ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

137
€317.806

Tijdelijk Luxe Upgrade op nieuwe Lexus

27 maart 2017, zolang de voorraad strekt

TE VEEL LUXE BESTAAT NIET
TIJDELIJK LUXE UPGRADE NAAR HET VOLGENDE UITRUSTINGSNIVEAU

De Lexus NX 300h onderscheidt zich door zijn uitgesproken design, soepele rij eigenschappen en hoogstaand comfort. Standaard is hij luxe uitgerust met een automaat, parkeerhulpcamera, cruise- & climate control en haal- en brengservice.

Omdat we bij Lexus geloven dat te veel luxe niet bestaat krijgt u bij aanschaf van een Lexus NX 300h standaard een luxe upgrade naar het volgende uitrustingsniveau. Zo rijdt u bijvoorbeeld een Sport Edition met luxe zwarte hoogglans details voor de prijs van een Business line.

 

De Lexus IS 300h koppelt een krachtige uitstraling aan een gecombineerd vermogen van 164KW (223 PK) en is standaard luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice.

Omdat we bij Lexus geloven dat te veel luxe niet bestaat krijgt u nu bij aanschaf van een Lexus IS 300h standaard een luxe upgrade naar het volgende uitrustingsniveau. Zo rijdt u bijvoorbeeld een Sport Edition met luxe zwarte hoogglans details voor de prijs van een Business line.


De Lexus CT 200h blinkt uit in dynamiek en rijplezier, en is 's werelds eerste full hybrid in het compacte premium segment. Standaard is hij luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice.

Omdat we bij Lexus geloven dat te veel luxe niet bestaat krijgt u bij aanschaf van een Lexus CT 200h standaard een luxe upgrade naar het volgende uitrustingsniveau. Zo rijdt u bijvoorbeeld een Sport Edition met luxe zwarte hoogglans details voor de prijs van het instapmodel, de Hybrid.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.