ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

137
€317.806

Limited Edition DS 7 Crossback La Première

21 juni 2017, zolang de voorraad strekt

DS 7 CROSSBACK LA PREMIÈRE: EXCLUSIEVE LIMITED EDITION 

Aparte styling
De limited edition DS 7 CROSSBACK La Première valt op door de chique, exclusieve styling: elegant en charismatisch in Gris Artense, Blanc Nacré of Noir Perla Nera dat fraai combineert met nappa leder bekleding in de warme, sfeervolle tint Inspiration Art Rubis. Het bijzondere ‘horlogeband’ design van de stoelen wordt benadrukt door de sierstiksels op het gepatineerde nappa leder. Op het dashboard komen de kleuren van het interieur terug en de naam van de limited edition prijkt zowel op het dashboard als op de vloermatten.  


Op de buitenkant komt het karakteristieke Art Rubis terug in details zoals bij het DS monogram op het front, de badges op de zijkant en de 20 inch lichtmetalen wielen van het type PARIS. Deze limited edition met exclusief design versterkt de originele persoonlijkheid van de nieuwe DS SUV, die klaar is om zijn eerste bestuurders aangenaam te gaan verrassen!

Allernieuwste features 
Uiteraard wordt DS 7 CROSSBACK La Première uitgerust met de meest recente avant-gardistische technologieën die geleidelijk aan ook als optie of standaard leverbaar zullen worden voor de hele modellijn: DS SENSORIAL DRIVE, met de DS ophanging van de 21e eeuw; DS ACTIVE SCAN SUSPENSION die met behulp van een camera de staat van de weg detecteert en de vering daarop aanpast. DS NIGHT VISION, voor optimaal zicht ’s nachts en DS PARK PILOT voor de nieuwste parkeerhulp-technologie.

 
Dynamisch rijgedrag wordt in DS 7 CROSSBACK La Première gegarandeerd door deze versie aan te bieden met de twee sterkste motoren uit het gamma, de 2.0 BlueHDi 180 S&S en de 1.6 THP 225 S&S, die worden gekoppeld aan de nieuwste 8-traps automaat (EAT8). 

DS 7 CROSSBACK La Première is in Nederland leverbaar vanaf € 61.600,- incl. BTW voor de 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8, de 1.6 THP 225 S&S EAT8 vanaf € 63.100,- incl. BTW.

 

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.