ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

121
€225.711

Voordeel op de Citroën Berlingo Bedrijfswagen

1 november 2017 t/m 31 maart 2018

FINANCIAL LEASE IS EEN SLIMME MANIER OM UW NIEUWE CITROËN BEDRIJFSWAGEN TE FINANCIEREN

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Op de bedrijfswagens van Citroën profiteert u nu van 0% Financial Lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk.

ActievoorwaardenDeze Financial Lease actie wordt aangeboden door Citroën Business Finance, is geldig op alle Citroën Bedrijfswagens en is geldig tot en met 31 maart 2018. Het actietarief van 0% is geldig bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Citroën Business Finance via 088 20 12 600 of kijk op www.citroen.nl.


 

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en / of bekijk het voordeel op de Nemo, Nieuwe Jumpy of Jumper

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.