ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

121
€225.711

DS 3 Connected Chic. Limited Edition

1 november 2017, zolang de voorraad strekt

DS 3 CONNECTED CHIC: EEN ODE AAN DE STAD

Een chique, moderne stadsauto
Sinds de oprichting van het merk in 2014 maakt DS indruk met het raffinement en de hightech uitrusting van zijn modellen. Met de Limited Edition DS 3 Connected Chic hebben onze designers en ingenieurs ingespeeld op uw liefde voor hightech.


EXTERIEURUITRUSTING VAN DE DS 3 CONNECTED CHIC

DS LED Vision*-koplampen met 3 led-modules en een xenonmodule.
*Optioneel

Verchroomde accenten en speciale velgen
Een geraffineerde uitstraling die wordt geaccentueerd door de gepolijste zwarte lichtmetalen 16 inch-velgen Aristée en de verchroomde zijstootstrips. 

Dak in andere kleur dan carrosserie
Een geraffineerde uitstraling die wordt geaccentueerd door de gepolijste zwarte lichtmetalen 16 inch-velgen Aristée en de verchroomde zijstootstrips. 

INTERIEURUITRUSTING VAN DE DS 3 CONNECTED CHIC
De DS-experience binnen handbereik

U profiteert van de apps op uw smartphone zonder van het autorijden te worden afgeleid, dankzij Mirror Screen met Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

U kunt het navigatiesysteem bedienen via het 7 inch multi-touchscreen met geïntegreerde DS Connect Box en ondersteuning.
    
Rijhulpsystemen
Fileparkeren wordt kinderspel dankzij de parkeerhulp voor en achter. En met de achteruitrijcamera hebt u er helemaal geen omkijken meer naar.

Veiligheid
U profiteert van DS Connect Box met een scala aan diensten zoals een nood- of pechhulpoproep met plaatsbepaling van de auto (DS Assistance).

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.