ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

121
€225.711

Audi A4 Private Lease

3 januari 2018 t/m 31 maart 2018

Audi A4 Private Lease

Private Lease de Audi A4 Limousine en kies voor de auto die de topklasse bereikbaar maakt. De moderne assistentiesystemen dragen samen met de topscores voor veiligheid extra bij aan dit gevoel. De beschikbare motoren zorgen ervoor dat de topklasse betaalbaar blijft. Het verbruik is ten opzichte van de vorige generatie tot wel 21 procent verlaagd.

- Zuinige motoren
- Topscores op veiligheid
- Rijk uitgerust
- Nieuwe design

 

Audi A4-Limousine
Basis € 555 p/m

Audi A4-Limousine
Lease edition € 599 p/m


Audi A4-Limousine
S line edition € 625 p/m

 

Keurmerk Private Lease
Audi Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.
Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kies je met een gerust hart voor Audi Private Lease.

 

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt.  

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.