ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

121
€225.711

BMW 1 serie tijdelijk met standaard automaat

4 januari 2018, zolang de voorraad strekt

Tijdelijk aanbod BMW 1 serie

Op een nieuwe BMW 1 Serie krijgt u nu tijdelijk standaard een automaat. Onze innovatieve Steptronic automaat is niet alleen Sportief maar ook Dynamisch en Comfortabel.

Maar dat is nog niet alles. Profiteer van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke extra pakketten. Rust uw BMW 1 Serie geheel naar wens uit. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition (2) op geselecteerde modellen. Of kies - ook in combinatie met Corporate Lease - voor nog meer luxe met een Executive of  High Executive meeruitvoering.

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook Model M Sport nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Op deze manier wordt niet alleen uw BMW 1 Serie rijker maar profiteert u ook van nog meer voordeel. Is Model M Sport nog niet sportief genoeg, dan is er een speciaal voor de BMW 1 Serie ontwikkeld M Performance Pack beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden en inhoud van de pakketten hieronder. En maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit bij een van onze BMW dealers of stel uw nieuwe BMW 1 Serie geheel naar wens samen in de BMW configurator.


Voordeel tijdelijk standaard automaat tot € 2.186,- (1)


Meest gekozen uitvoering:
High Executive
Prijs € 4.995,-
Extra voordeel € 1.471,-

In combinatie met Corporate Lese: (2)
€ 3.195,-
Extra voordeel € 2.276,-

 

(1) Dit is het maximaal te behalen voordeel. Het voordeelbedrag is afhankelijk van de gekozen motorisering en kan afwijken van het hier weergegeven bedrag. Raadpleeg uw dealer voor uw specifieke totaal voordeel
(2) Meeruitvoering Corporate Lease is alleen leverbaar op de BMW 118i en BMW 116d. Gereduceerde consumentenprijs Executive en High Executive in combinatie met de Corporate Lease meeruitvoering.
(3) Raadpleeg de tabel voor wielkeuze / energielabels / extra BPM heffing op CO2 bij optionele wielkeuze. Deze tabel vindt u in de prijslijst.
(4) Prijs inclusief montage, spuiten en terugname standaard wielset Model M Sport.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.