ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€298.197

Mercedes Business Solutions Upgrade

11 januari 2018 t/m 30 juni 2018

Mercedes Upgrade Editions

Maak kennis met de zakelijke Business Solution uitvoeringen van de Mercedes-Benz A- t/m E-Klasse. Standaard rijk uitgerust en naadloos aansluitend bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.


De Business Solutions zijn standaard zo compleet dat de berijder alleen de kleur, het comfortverhogende Plus pakket en/of de sportieve AMG Line hoeft te kiezen. Dit resulteert in een zeer competitieve prijstelling en netto bijtelling. Tot en met 30 juni 2018 nog meer auto tegen een nog lagere fiscale waarde dankzij de Upgrade Business Solution: kies een Business Solution en krijg een Business Solution Plus of kies voor de Business Solution Plus en krijg Business Solution AMG. Het exacte aanbod per model vindt u hieronder.

Behalve voordeel voor de berijder is er ook gemak voor de fleetmanager: de rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders. Op dit moment zijn de A-Klasse, B-Klasse, CLA Coupé en Shooting Brake, GLA, C-Klasse, GLC, GLC Coupé en E-Klasse leverbaar als Business Solution.
In de standaarduitrusting van de Business Solutions zit minimaal inbegrepen:
- Navigatiesysteem
- Lichtmetalen velgen
- Achteruitrijcamera  
- Regensensor
- Cruise control  
- Remote Control
- Lederen stuurwiel
- Bluetooth telefoonintegratie

 

Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade op de A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC.

Tot en met 30 juni 2018 nog meer auto tegen een veel lagere fiscale waarde. Het principe: kies voor Business Solution en krijg zonder meerprijs het uitbgebreide Business Solution Plus pakket. Of kies voor Business Solution Plus, dan upgraden wij het optiepakket kosteloos naar de Business Solution AMG uitvoering. Bekijk alle details van de pakketten en het voordeel per pakket in de leaflet (PDF):

 

Leaflet Upgrade Editions

 

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018
 
* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse in mei geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.