ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

131
€276.241

De Dacia 50/50 Deal

12 januari 2018 t/m 6 mei 2018

DACIADEAL
Betaal nu de helft

De Dacia 50/50 Deal is simpel. Kies je model en betaal nu de helft van het bedrag. De rest los je gespreid over 4 jaar af.

De Dacia personenauto acties gelden bij aankoop van een nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Logan MCV Stepway, Dokker, Dokker Stepway, Dokker Van, Lodgy, Lodgy Stepway en nieuwe Duster. De Dacia personenauto dient door Dacia Nederland in de markt te zijn gebracht en door de eindgebruiker bij een Dacia-dealer te zijn besteld. De actieperiode loopt van 8 januari 2018 t/m 6 mei 2018. Bovendien dient de Dacia personenauto uiterlijk op 31 augustus 2018 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld)  te zijn. Deelname staat alleen open voor particuliere en kleinzakelijk kopende klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.


1.     DACIA 1,9% FINANCIERING 

Met de Dacia-1,9% financiering kan de particuliere en kleinzakelijke klant bij aankoop van een nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Dokker, Dokker Stepway, Dokker Van, Lodgy, Lodgy Stepway en nieuwe Duster gebruik maken van een financiering tegen slechts 1,9% rente met een looptijd van maximaal 4 jaar. Een aanbetaling is mogelijk en de hoogte van het aanbetalingsbedrag heeft invloed op het maandbedrag. Er is geen minimale aanbetaling en geen maximaal te financieren bedrag. Slottermijn is mogelijk. De hoogte ervan is afhankelijk van de looptijd en een percentage van de aanschafwaarde: 12 - 36 maanden = 40%, 48 maanden = 30% en 60 maanden = 20%.

Alle Dacia gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de consumentenadviesprijzen van de basisversie van het model inclusief onvermijdbare kosten:

Met 50% aanbetaling;
Met 4 jaar looptijd;
Tegen 1,9% rente;
Zonder slottermijn;

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.