ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

121
€225.711

Renault Easy Life Voordeel

12 januari 2018 t/m 6 mei 2018

Easy Life Voordeel


Heel eenvoudig je nieuwe Renault kopen? Profiteer nu van Easy Life voordeel. Je voordeel kan enorm oplopen!


1. Easylife voordeel bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto
Afhankelijk van het model ontvangt de particuliere klant tijdelijk voordeel op de huidige auto bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto, met uitzondering van de Renault Z.E.-modellen. Hieronder een overzicht per model van het te ontvangen voordeel en de gecommuniceerde tijdelijke vanaf consumentadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten bij een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2018: Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde voordeel kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. De gecommuniceerde tijdelijke vanaf consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op de basisversie van het model inclusief het Easylife voordeel en onvermijdbare kosten. 

Het vermelde Easylife voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde Easylife voordeel kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. De gecommuniceerde tijdelijke vanaf consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op de basisversie van het model inclusief Easylife voordeel en onvermijdbare kosten. 

Actievoorwaarden
Renault Personenauto's
Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 8 januari tot en met 6 mei 2018. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Bovendien dient de Renault personenauto uiterlijk op 31 augustus 2018 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld)  te zijn. Indien de Renault personenauto na deze datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.