ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

131
€276.241

Slim ondernemen met een Renault bedrijfswagen

12 januari 2018 t/m 7 mei 2018

Slim ondernemen doet u met een Renault bedrijfswagen op maat

Profiteer tijdelijk tot €5.000,- voordeel

Voor elke ondernemer
Ben je op zoek naar een bedrijfswagen? Begin dan bij Renault. Of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent, er is een Renault voor iedere ondernemer.

Je financiert bovendien tegen 0% Flex Financial Lease bij aanschaf van een bedrijfswagen met onderhoudscontract en verlengde garantie.** Daarnaast profiteer je tijdelijk van het Slim ondernemen-voordeel tot wel € 5.000,-.


Bedrijfswagens op maat
Renault is jouw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit en heeft een zeer breed aanbod. Kies je voor de robuuste KANGOO? Voor de veelzijdige TRAFIC? Of toch voor de krachtige MASTER? Met meer dan 500 beschikbare uitvoeringen, kan er aan al jouw wensen en vereisten worden voldaan. Wat ze gemeen hebben, zijn comfort, veiligheid en de oneindige praktische mogelijkheden.

Ook laadruimte op maat meegefinancierd
Elke ondernemer is anders en elke onderneming is anders. Dus stel je ook andere eisen aan de laadruimte. Bij Renault maken we die laadruimte-inrichting graag voor je op maat. Zodat jij praktischer, comfortabeler en dus slimmer kunt ondernemen.


Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”). De Actie is geldig voor orders van de Kangoo, Trafic en Master (dus ook voor Trafic Passenger en Master Combi) en de actieperiode loopt van 11 januari 2018 tot en met 7 mei 2018. De uiterste registratiedatum van de betreffende voertuigen is 31 augustus 2018.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.