ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

134
€299.697

Mercedes Upgrade Editions bij ROGAM

22 januari 2018 t/m 30 juni 2018

Mercedes Upgrade Editions
Profiteer tot wel € 8.000,- pakketvoordeel op de Mercedes Upgrade Editions!

 Bij ROGAM profiteert u van veel voordeel op de Upgrade Editions voor de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders. 

A-Klasse Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de A-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u  kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.137,-.

B-Klasse Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de B-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u  kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 3.974,-.

CLA Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de CLA Coupé of CLA Shooting Brake. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,.

E-Klasse Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de E-Klasse Limousine of Estate. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 8.040,-.

GLA Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-.

GLC Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 7.568,-.

GLC Coupé Upgrade Editions    
Ontdek de Upgrade Editions voor de GLC Coupé. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.539,-.

C-Klasse Limousine Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de C-Klasse Limousine. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.078,- 

C-Klasse Estate Upgrade Editions
Ontdek de Upgrade Editions voor de C-Klasse Limousine. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.078,-

 

      >>> Direct naar de website van de dealer
 
 

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 januari 2018 t/m 30 juni 2018

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en een medewerker van Rogam neemt contact met u op!

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.