ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

130
€251.996

Fiat 500 acties

11 februari 2018 t/m 31 maart 2018

NU MOBILE DRIVE BONUS TOT € 3.000 VOORDEEL EN 12 MAANDEN GRATIS DEEZER PREMIUM+ ABONNEMENT

De nieuwste Mirror modellen zijn uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en voorbereid voor Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat jouw voordeel is. Kun je niet meer wachten? Op onze voorraadwebsite staan alle modellen waar je, bij wijze van spreken, morgen al in zou kunnen rijden.


ONTDEK ALLES OVER DE FIAT 500 MIRROR
Lees meer en ontdek alle details over de nieuwe Fiat 500 Mirror. Klik hier om naar de Fiat 500 Mirror te gaan. 


500 PRIVATE LEASE: AL NA 1 JAAR OPZEGBAAR 
Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand, exclusief brandstof. Na 1 of 2 jaar kosteloos uit je Private Lease contract te stappen. Informeer bij de dealer en/of kijk op de voorraadsite.  

Met Fiat Private Lease rijd je al in een Fiat 500 vanaf € 209 per maand (60 mnd, 7.500 km/j).
Bereken het maandbedrag van jouw favoriete 500 met de Fiat Private Lease Calculator.


SCHERP FINANCIEREN OF (PRIVATE) LEASEN?
Bekijk de tarieven op onze website. 

 

Disclaimer:
MobileDrive: De actie is geldig van 5 februari t/m 31 maart 2018, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. De connectiviteitsoplossingen zijn standaard danwel optioneel beschikbaar, afhankelijk van de gekozen uitvoering. De 500 family Mirror modellen zijn standaard voorzien van Apple Car-play en voorbereid voor Android Auto. De Android auto app is op dit moment nog niet beschikbaar voor de Nederlandse markt (status 1/2/2018). Het maximale voordeel varieert per versie en motorisering. Het voordeel bedraagt maximaal € 3000,- op de Fiat 500. Op de Fiat 500X & 500L geldt een maximale korting van € 1500,- en een extra bedrag bij het inruilen van uw auto t.w.v. € 1500,- (t.o.v. AutoTelex inruilwaarde zoals vermeld in inruilmodule op Fiat.nl). Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, inclusief bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. BE FREE: een Fiat 500 met een Smart contract van 48 maanden is nu standaard inclusief 'Be Free': dit is de mogelijkheid om na 2 jaar kosteloos je contract te beëindigen. Bij een Top contract zit zelfs Be Free Plus: hiermee kan je al na 1 jaar uitstappen. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.