ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

134
€299.697

Fiat Combideal

2 maart 2018 t/m 30 juni 2018

FIAT COMBIDEAL: EEN FIAT 500 VANAF € 99,- BIJ UW BEDRIJFSWAGEN

U wilt als ondernemer  de juiste bedrijfswagen voor uw werkzaamheden. Maar u wilt ook een lage bijtelling voor privégebruik. Speciaal daarvoor heeft Fiat de combideal. Bij de financiering van een Fiat bedrijfswagen ontvangt u nu tijdelijk een voucher voor een Fiat 500 Private Lease  vanaf slechts  € 99,- per maand! 

- Voucher is 1 maand geldig vanaf ingangsdatum Financial Lease-contract
- Voucher inwisselbaar bij alle Fiat en Fiat Professional dealers
- Private Lease voucher alleen geldig op Fiat 500
- Extra voordeel: Private Lease al na 1 jaar kosteloos opzegbaar! 

Bezoek nu de Fiat bedrijfswagen dealer voor alle details.        

DISCLAIMER
Private Lease voorbeeld op basis van een Fiat 500 TwinAir 60pk PopStar met een Private Lease Smart pakket, jaarlijks kilometrage 7.500 kilometer, looptijd 60 maanden, exclusief brandstof, via Leasys Nederland B.V. U betaalt het reguliere Private Lease tarief, waarna u een maandelijkse cashback ontvangt van €137, gedurende de eerste 12 maanden na ingang van Private Lease contract. 

De Fiat Private Lease combinatiedeal is alleen geldig in combinatie met een Fiat Professional Financial Lease 3,9% rente - 60 maanden. De voucher is op naam gesteld. Dit kan ook een bedrijfsnaam zijn. De voucher kan alleen worden gebruikt door a) werknemers van de op het voucher vermelde rechtspersoon, of b) de leden van de huishouding van een op het voucher genoemde natuurlijke persoon. Het aanbod is onder voorbehoud van de acceptatie van zowel het Financial- als het Private Lease contract. Enkel geldig op nieuw te bestellen Fiat 500 versies (voorraadmodellen en de Fiat 500C uitgesloten) met een Private Lease Smart of Top pakket. 

De cashback zoals hierboven beschreven is geldig op de eerste twaalf maanden van het Fiat Private Lease contract. Ook met een Private Lease Smart pakket kan de auto na een jaar kosteloos worden ingeleverd. Let op! Dit is alleen mogelijk mits er schriftelijk, een maand voor het contract de looptijd 12 maanden bereikt, wordt opgezegd via klantenservice.nl@leasys.com. Wanneer het contract niet tijdig wordt opgezegd, zijn de reguliere condities van kracht, welke u terug vindt in de Fiat Private Lease brochure via www.leasys.com/nl/dutch/documenten. 
De Fiat Private Lease voucher is één maand geldig na ingang van het Fiat Professional Financial Lease contract. De waarde van het combinatieaanbod kan niet worden ingewisseld voor andere doeleinden, indien er niet gekozen wordt voor een Private Lease voucher. 

De combinatiedeal loopt van 19 februari 2018 tot en met 30 juni 2018. Vouchers kunnen dus uiterlijk tot en met 31 juli 2018 worden ingewisseld. Informeer bij uw dealer naar de minimale kredietbedragen voor de Financial Lease, de voorwaarden en een passende offerte. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.