ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

125
€289.890

DS 4 Connected Chic Limited Edition

14 maart 2018, zolang de voorraad strekt

DS 4 CONNECTED CHIC LIMITED EDITION

Elegantie en technologieën
De DS 4 Connected Chic Limited Edition is elegant, geraffineerd en voorzien van de laatste geavanceerde technologieën en nodigt u uit een unieke rijervaring te beleven.

Verkort uw dagelijkse ritten dankzij DS Connect Nav. Via het 7 inch touchscreen van de nieuwste generatie kunt u uw route in real time aanpassen en beschikt u over diverse functies: actuele verkeersinformatie, gevarenzones*, weersomstandigheden, brandstofprijzen, beschikbare parkeerplaatsen...

Profiteer van compatibele apps op uw smartphone zonder van het autorijden te worden afgeleid, dankzij Mirror Screen met Android Auto™, Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

Zijn buitenspiegels en verchroomde zijstootstrips en ook zijn met de hand met nerfleder beklede stuurwiel onderstrepen zijn elegantie en stijl.

Veiligheid
De DS Connect Box met een scala aan services zoals de nood- en pechhulpoproep met lokalisatie van de auto (DS Assistance).

Pack Auto
Automatische airconditioning met gescheiden regeling, automatische verlichting, automatische ruitenwissers vóór en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.