ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

120
€261.740

Mercedes-Benz B-Klasse WhiteArt Edition

23 april 2018, zolang de voorraad strekt

Mercedes B-Klasse WhiteArt Edition

Progressief onderweg.
De WhiteArt Edition van de B-Klasse lijkt een gebeiteld kunstwerk van marmer, waarbij expressieve designelementen de sportiviteit van het model benadrukken. De unieke multispaaks lichtmetalen AMG-velgen en de matte accentfolies zorgen voor een krachtige en dynamische uitstraling van het exterieur. Het interieur kenmerkt zich door expressieve details en stijlvolle contrasten in wit en kristalgrijs.

Een uitrusting die direct opvalt.
De nieuwe WhiteArt Edition van de B-Klasse zorgt voor stijl en sportiviteit in de stad.

Highlights exterieur:
- De opvallende matte folie van de WhiteArt Edition trekt alle aandacht naar zich toe. Als subtiel accent of als opvallend contrast met de lak – de keuze is aan u.
- Lichtmetalen AMG-velgen: de zwarte en glansgedraaide 18 inch lichtmetalen AMG-velgen zorgen al bij stilstand voor een snellere polsslag. Als optie – nóg pittiger – ook leverbaar als witte, glansgedraaide AMG-velgen.
- Monochrome lakken: de WhiteArt Edition peilt extremen met lakken die variëren van stralend cirruswit tot diep nachtzwart, met daartussen drie sprekende nuances.
- Optie nightpakket: het nightpakket met AMG-dorpelverbreders in hoogglanzend zwart met zwarte designelementen, bijvoorbeeld voor de spiegels, zorgt voor elegante, sportieve accenten.

Highlights interieur:
- Sportieve stoelen: de op schouderhoogte geaccentueerde stoelen zijn bekleed met lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA zwart en voorzien van kristalgrijze contrastsiernaden.
- Multifunctioneel sportstuur: het aan de onderzijde afgevlakte, multifunctionele driespaaks stuurwiel met twaalf functietoetsen en accent in elegant zilverchroom is naar keuze leverbaar in microvezel DINAMICA zwart of met een geperforeerd greepgedeelte.
- Sprekende details: designelementen als de sierdelen in carbon of saillook, de met geperforeerd leder beklede versnellingshendel met accent in zilverchroom en de zwarte veiligheidsgordels met witte accentstrepen zijn opvallende blikvangers.
- Stijlvolle contrasten: het progressieve karakter van het interieur van de WhiteArt Edition wordt perfect afgerond door witte of kristalgrijze contrastsiernaden.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.