ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

125
€289.890

Skoda Tourvoordeel

29 juni 2018 t/m 29 november 2018

Skoda Tourvoordeel

SKODA is sinds 2004 official partner van de Tour de France. Net als elk jaar helpt ŠKODA niet alleen de renners vooruit, maar ook de rijders!

Daarom profiteer je tijdens de Tour van spectaculair Tourvoordeel op bijna al onze modellen. En dat kan behoorlijk opklimmen, namelijk tot € 9.810 op de SUPERB COMBI. Bekijk hieronder alle acties en fiets snel langs één van onze dealers.

SKODA SUPERB Tourvoordeel
Oplopend tot € 9.810

Tijdens de Tour profiteer je van spectaculair veel voordeel op onze SUPERB Business modellen. Combineer drie scherpe acties en je totaalvoordeel kan oplopen tot maar liefst € 9.810!

De Business uitvoeringen zijn compleet uitgerust met standaard 17 inch lichtmetalen velgen, LED achterlichten, navigatiesysteem, climatronic en handige Simply Clever features.

Een slimme keuze
1. Extra voordeel
Profiteer nu van Tourvoordeel oplopend tot € 9.810

2. Ruimste in zijn klasse
Ideaal voor op de zaterdag én tijdens vakantie

3. Simply Clever
Vol met slimme en handige oplossingen

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig t/m 29-11-2018 of zolang de voorraad strekt. De actie is niet te combineren met andere acties. Genoemde vanafprijs is incl. btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag bij de dealer naar de voorwaarden.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.