ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

127
€280.790

Financial lease Citroën Jumpy

2 juli 2018

FINANCIAL LEASE: EEN SLIMME MANIER OM UW NIEUWE CITROËN JUMPY TE FINANCIEREN


Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan. Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

U profiteert nu op alle Citroën bedrijfswagens tijdelijk van 0% financial lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12, 24 of zelfs 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk.

actievoorwaarden
Financial lease aanbieding geldig t/m 31 september 2018 via Citroën Business Finance. Het actietarief van 0% rente is geldig bij een looptijd van 12, 24 en 36 maanden. Bij een looptijd van 48 maanden bedraagt het actietarief 1,9% en bij een looptijd van 60 maanden is een actietarief van 3,9% van toepassing.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.