ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

127
€280.790

Mercedes Upgrade Editions

2 juli 2018 t/m 30 september 2018

Mercedes Upgrade Editions

Mercedes-Benz viert de lente met de Upgrade Editions voor de A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse**, E-Klasse en GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra's van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten, dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders. Bekijk hieronder alle details per actiemodel of vraag de Mercedes-Benz dealer om meer informatie of een offerte.

A-Klasse*
De nieuwe A-Klasse staat bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de A-Klasse Upgrade Edition. Het mooie aan deze voorraadmodellen is dat u zo lang de voorraad strekt extra veel voordeel op de optiepakketten heeft. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.137,-. De A-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

B-Klasse
Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de B-Klasse. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 september 2018 kosteloos alle extra's van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 3.974,-. De B-Klasse Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

CLA
Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de CLA Coupé of CLA Shooting Brake. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 september 2018 kosteloos alle extra's van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De CLA Coupé of CLA Shooting Brake Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

GLA
Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLA. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 september 2018 kosteloos alle extra's van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 4.234,-. De GLA Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

C-Klasse**
De nieuwe C-Klasse staat vanaf juli bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de C-Klasse Limousine Upgrade Edition, waarbij u tot 30 september 2018 kosteloos een overtreffend pakket krijgt. Tijdelijk met nog meer gratis extra's. Zo kan uw totaal fiscaal voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt in de bijtelling.

De nieuwe C-Klasse Estate staat vanaf juli bij de Mercedes-Benz dealer. Van het voorgaande model (zoals hier afgebeeld op de foto) zijn echter nog diverse aantrekkelijke modellen uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld de C-Klasse Estate Upgrade Edition, waarbij u tot 30 september 2018 kosteloos een overtreffend pakket krijgt. Tijdelijk met nog meer gratis extra's. Zo kan uw totaal fiscaal voordeel oplopen tot maar liefst € 10.000,- en dat scheelt in de bijtelling.

E-Klasse
Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de E-Klasse Limousine of Estate. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 september 2018 kosteloos alle extra's van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 8.040,-. De E-Klasse Limousine of Estate Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0 %, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

GLC
Val gerust voor het knappe design van Mercedes en ontdek de Upgrade Editions voor de GLC Coupé. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u tot 30 september 2018 kosteloos alle extra's van een overtreffend pakket aan. Hiermee kan uw klantvoordeel oplopen tot maar liefst € 6.539,-. De GLC Coupé Upgrade Edition is tijdelijk te financieren met een actierente van 3,49%. Dit percentage is nog te verlagen met maximaal 1,0%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse*, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse** (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
- Geldig op klantorders van 1 juli 2018 t/m 30 september 2018.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse (nu in de showroom) geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.

** Gezien de komst van de nieuwe C-Klasse in juli geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model C-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leve

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.