ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

130
€327.585

smart special editions

2 juli 2018, zolang de voorraad strekt

smart special editions

Voor degenen die altijd op zoek zijn naar iets bijzonders ontwerpt smart buitengewone, speciale modellen met een sterk individueel karakter. Met frisse kleuren, een exclusieve interieuruitrusting en nog veel meer opmerkelijke features staan de smart modellen in het middelpunt van de belangstelling.

Heeft u uw favoriete model al gevonden?


edition greenflash

Vol karakter.
Een sportieve start voor de nieuwe generatie van de smart electric drive: De speciale modellen van de edition greenflash in de kleurencombinatie zwart en electric green zijn een echte blikvanger. De dynamische elektromotor zorgt voor sportief rijplezier, de aerodynamica- en designelementen van BRABUS leveren een heel eigen, sportieve look op.

smart nightrunner limited edition

In vuur en vlam.
Eén blik op de smart nightrunner limited edition en de vonk zal overslaan. Het resultaat: een gloedvolle, premium uitstraling met rode BRABUS accenten. Met zijn highlights uit het BRABUS accessoireprogramma, zijn sinistere zwarte looks en zijn vurige krachtbron laat hij de emoties hoog oplaaien, elke rit opnieuw.

smart sapphire blue edition

Blauw uniform.
De smart sapphire blue edition is een nieuwe gelimiteerde editie uitsluitend voor de smart fortwo coupé (90PK/66kW). Bodypanels, tridion veiligheidskooi, het radiatorrooster alsook het panoramadak zijn volledig uniform in de unieke kleur saffierblauw gespoten. Bovendien is deze gelimiteerde smart standaard rijkelijk uitgerust met o.a. de anthraciete BRABUS tailor-made velgen, lederen stoelen, een multi-touch navigatiesysteem, automaat, LED verlichting en het sport pakket. Ontdek het unieke ontwerp, de onvergelijkbare veelzijdigheid en de rijke uitrusting van deze limited edition. Nu tijdelijk met extra veel actievoordeel met 50% korting op opties en 4 jaar garantie!

Wilt u van deze kleur genieten op uw coupé maar wilt u uw smart zelf configureren? Wees er dan wel snel bij want de exclusieve kleur is slechts tijdelijk beschikbaar voor de benzine evenals 100% elektrische smart fortwo coupé. Voor meer informatie, raadpleeg uw dealer.Wilt u van deze kleur genieten op uw coupé maar wilt u uw smart zelf configureren? Wees er dan wel snel bij want de exclusieve kleur is slechts tijdelijk beschikbaar voor de benzine evenals 100% elektrische smart fortwo coupé. Voor meer informatie, raadpleeg uw dealer.

smart forfour edition crosstown

De smart forfour edition crosstown is ontworpen voor omgevingen die bijzonder veel vergen – en voldoet ruimschoots aan de eisen van het rijden in de stad. Naast de typische smart eigenschappen, zoals de enorme soepelheid en zeer goede hanteerbaarheid, heeft de smart forfour edition crosstown een heel bijzondere, opvallende look met zijn zilveren sportieve bumpers die hem robuust en uniek maken.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.