ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

127
€280.790

Fiat Pro Deals

3 juli 2018 t/m 31 augustus 2018

Fiat Pro Deals

Er zijn twee manieren van werken: amateuristisch en professioneel. Fiat professional biedt nu de Pro Range. Een complete lijn bedrijfswagens voor de echte pro's. Krachtig, zuinig, ruim, praktisch en compleet. Gebouwd en uitgerust om het beste werk te leveren. Elke werkdag weer! En bovendien, met de ongeëvenaard gunstige PRO DEALS zeer bereikbaar: vanaf € 7.250 of € 89 per maand!

FIAT FIORINO - PRO DEAL: Voordeligste in zijn klasse
De Fiorino Easy Pro is compact van buiten, ruim van binnen. Met zijn zuinige benzinemotor ideaal voor de professional die zijn werkterrein in de stad heeft. U rijdt de meest voordelige bedrijfswagen van Nederland al vanaf € 7.250 of € 89 per maand.


FIAT DOBLÒ - PRO DEAL: Ongeëvenaard rijcomfort
Met een laadvolume tot 5,4m3 en een laadcapaciteit van 1 ton heeft de Doblò de beste papieren in zijn klasse. De lage tildrempel maakt het in- en uitladen gemakkelijk en de Bi-link-achteras zorgt voor een ongeëvenaard rijcomfort. De Fiat Doblò Easy Pro benzineversie rijdt u nu al vanaf € 9.500 of € 119 per maand.


FIAT TALENTO - PRO DEAL: Laadlengte tot 4,15 meter
De gelimiteerde Talento Pro Edition biedt dankzij de interne doorlaadmogelijkheid plaats aan lange voorwerpen tot wel 4.15 meter. Maak rijden en werken extra comfortabel met o.a. touchscreennavigatie, DAB, cruise control, luxe bestuurdersstoel met armsteun, elektrische ramen en airconditioning. U rijdt de Talento Pro Edition, zolang de voorraad strekt, al vanaf € 16.950 of € 209 per maand.


FIAT DUCATO - PRO DEAL: Visitekaartje voor uw bedrijf
De gelimiteerde Ducato Pro Edition is een echte krachtpatser. Robuust gebouwd voor de zwaarste klussen. Hij heeft een opvallend grote laadruimte en is voorzien van alle comfort die het werken prettig maakt. Zoals touchscreennavigatie, automatisch airconditioning, cruise control, elektrische ramen, LED-dagrijverlichting en parkeersensoren. U rijdt de Ducato Pro Edition, zolang de voorraad strekt, al vanaf € 17.955 of € 219 per maand.

Acties zijn geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2018. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Maandbedrag gebaseerd op 6,9% financial lease, 60 maanden, bij FCA Capital Nederland B.V. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.