ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

125
€289.890

De Mercedes-Benz B-Klasse Private lease

24 juli 2018, zolang de voorraad strekt

De Mercedes-Benz B-Klasse
Met private lease bereikbaarder dan ooit, op=op

B prepared for life.
Het royale interieur en comfort van de B-Klasse maken van elk uitstapje een ontdekkingsreis. Met standaard een veelvoud aan veiligheid- en assistentiesystemen bent u voorbereid op alles wat u gaat ondernemen. De ideale auto in elke situatie, hoe u het sportieve model ook samenstelt. Daarin heeft u eveneens alle ruimte!

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen
Gecombineerd met private lease is uw eigen B-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.
Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz B-Klasse samen.

Een B-Klasse vanaf € 583 p/mnd of profiteer nu van ons actie aanbod vanaf € 395!

Zo zorgeloos mogelijk
Anders dan wanneer u een auto koopt of financiert, weet u met private lease precies wat u maandelijks betaalt. Bijna alle kosten zijn inbegrepen! Het enige dat u buiten het leasetarief betaalt zijn de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes. Dat is bij de efficiënte B-Klasse prima te overzien.
Bij Privélease van Mercedes-Benz mag u service op niveau verwachten, dus de services zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. De verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. Met onze ontslagdekking kunt u de overeenkomst kosteloos beëindigen in het geval van onvrijwillige werkloosheid. U kunt op ons vertrouwen.

Een scherpe prijs
Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Is het ook financieel een aantrekkelijke keuze? Wanneer uw oog valt op een nieuwe Mercedes-Benz, dan is ons antwoord veelal volmondig "Ja". De eerste levensjaren van een auto vindt de grootste afschrijving plaats, een waardevermindering die bij private lease door Mercedes-Benz wordt opgevangen.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.