ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

134
€321.539

Insignia Sports Tourer voor de prijs van een Grand Sport.

30 september 2018 t/m 31 december 2018

GRATIS UPGRADE NAAR INSIGNIA SPORTS TOURER.
Insignia Sports Tourer voor de prijs van een Grand Sport.


Interesse in de nieuwe Opel Insignia? Profiteer dan nu van een gratis upgrade van Grand Sport naar de royale Sports Tourer, een voordeel van maximaal €1.500! De Insignia Sports Tourer combineert het adembenemende design van de Grand Sport met een zee aan ruimte en het gebruiksgemak van een stationwagen. Met alle stoelen neergeklapt, beschikt u over een enorme bagageruimte van 1.665 liter met een volledig vlakke laadvloer.

De Insignia beschikt over toptechnologie en biedt standaard Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste generatie IntelliLux LED®-matrixverlichting, Head-Up display en premium comfortstoelen (AGR-gecertificeerd). Ontdek het tijdens een proefrit!

Gratis automaat
En er is meer! Wanneer u uw nieuwe Opel Insignia zakelijk leaset via Opel Leasing krijgt u de 1.5 Turbo motor met geavanceerde 6-traps automaat (165pk) voor de prijs van een 1.5 Turbo (165pk) met handgeschakelde versnellingsbak. Dat betekent dat u voordelig in een Insignia Sports Tourer met automaat kunt rijden, zonder meerprijs!

De nieuwe Insignia is gemaakt om op elk gebied de verwachtingen te overtreffen. Het geavanceerde ondersteldynamiek staat garant voor een verfijnd rijgedrag en onovertroffen wegligging. Eén rit is genoeg om te ervaren wat dat in de praktijk betekent.


Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 op alle uitvoeringen van de Insignia.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.