ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

130
€327.585

DS 3 Café Racer

16 oktober 2018, zolang de voorraad strekt

DS 3 Café Racer

limited edition vanaf € 26.950,-
of
private lease tijdelijk vanaf € 399,-

CAFÉ RACER, TIJDLOZE STIJL
Echte stijl overleeft elke modetrend. Daarom hebben wij DS 3 Café Racer gecreëerd. Stoer en neo-vintage, een mix van verfijning en rock-'n-roll: onze nieuwste Limited Edition is een eerbetoon aan de legendarische caféracer-stijl die ontstond in het Engeland van de zestiger jaren.

EEN UNIEKE CREATIE
Onderscheid uzelf met DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

RADICAAL EN PUUR
Voor de carrosserie hebben onze specialisten de kleur Gris Platinum geselecteerd. Een kleur die onder invloed van licht de persoonlijkheid van de auto onthult en contrasteert met de kleur Crème Parthénon van het dak, wat deze Limited Edition een nostalgisch tintje geeft. Daarnaast zijn ook de carrosseriekleuren Noir Perla en Bleu Encre leverbaar.

EXTERIEURUITRUSTING
♦ De DS Wings en de zijstootstrips zijn uitgevoerd in een zwarte structuurlak, wat het design een extra gedurfd en racy karakter geeft.
♦ De bestickering op het dak, de achterklep en de haaienvin maken de nostalgische "rock-'n-roll" look compleet.
♦ De kleur Crème Parthénon van het dak komt terug op de naafdoppen van de exclusieve glanzend zwarte 17 inch lichtmetalen velgen Bellone.
♦ DS3 Cafe Racer is uitgerust met DS LED Vision-koplampen, voor een onderscheidende lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

INTERIEURUITRUSTING
♦ In dezelfde nostalgische stijl als het dak siert een strip met opdruk in rock-'n-roll-en vintage-stijl het Crème Parthénon dashboardpaneel.
♦ Laat u betoveren door het schitterende nappaleder Trinitario in combinatie met de horlogebandstructuur en de crèmekleurige sierstiksels van de stoelbekleding (als optie leverbaar).
♦ Het grote 7 inch touchscreen geeft toegang tot de belangrijkste functies van uw smartphone terwijl u uw ogen veilig op de weg gericht kunt houden. (Apple Carplay & Android Auto)
♦ Profiteer ook van het standaard Pack Auto dat bestaat uit onder meer automatische verlichting en verwarmde buitenspiegels.

Ervaar dynamisch rijplezier met onze PureTech motor met een geringe CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik.

DS 3 Café Racer is leverbaar met krachtige en efficiënte motoren.

BENZINE
PureTech 110 Manual
PureTech 110 Automatic (leverbaar vanaf juli 2018)

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.