ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

130
€327.585

Ontdek de eindejaarsactie van Opel

1 november 2018 t/m 31 december 2018

ONTDEK ONZE EINDEJAARSACTIE.
Een nieuwe Opel met €1.000 myOpel betaalpas en meer!

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan dit jaar nog een bezoek aan de Opel showroom voor de beste deal! Ontdek direct onze nieuwste modellen zoals de Opel Crossland X en Grandland X. Zeer compleet uitgerust en vol luxe details. Of maak kennis met de Black Editions; een sportieve, gelimiteerde uitvoering leverbaar op Corsa, Astra en Mokka X.

DE BESTE DEAL!
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto, krijgt u op bijna alle nieuwe Opel personenauto's tijdelijk een persoonlijke €1.000 myOpel betaalpas cadeau!* Ook kunt u gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 1.99%. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom.

MYOPEL BETAALPAS
Het €1.000 tegoed op de gratis myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer besteden aan onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Ook het nieuwe 'Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement' kunt u aanschaffen met deze pas. Met dit abonnement verzekert u zich van verlengde garantie en onderhoud de komende 3, 4 of 5 jaar. Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u de betaalpas gebruiken als tankpas bij de aangesloten Travelcard tankstations in Nederland.

EINDEJAARSBONUS
Naast een goede inruilprijs + €1.000 myOpel betaalpas + scherpe financiering + aantrekkelijke voorraadprijzen hebben we zo tegen het einde van het jaar nog een verrassing in petto. Wat voor verrassing? Dat kunnen we niet zeggen, maar misschien bent u wel een van de gelukkigen.


Vraag uw persoonlijke voucher aan.

*Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van deze actie.
Lees hier de voorwaarden.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.