ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

130
€327.585

Mazda2 Sport Selected: nog meer waard

5 november 2018 t/m 31 december 2018

Mazda2 Sport Selected: nog meer waard
De Mazda2 Sport Selected is uitgerust met onder andere navigatie, 16-inch lichtmetalen velgen en achteruitrijcamera. Profiteer nu van € 2.995,- voordeel en rijd de Mazda2 Sport Selected vanaf € 18.290,-!


Van meer waarde
Een Mazda2 is altijd van meer waarde. Daarom ontvang je nu € 1.500,- extra inruilwaarde op veel modellen.


Mazda2 Private Lease aanbieding
De Mazda2 is rijk uitgerust en scherp geprijsd. Rij de Mazda2 Sport Selected al vanaf € 289,- per maand*, en de Mazda2 GT-M vanaf € 299,- per maand*.


Zakelijk rijder
Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen met daardoor lage bijtelling per maand.

Mazda2 2018 vanaf € 15.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda2 2018 van 4,9 tot 5,4 liter per 100 km / van 20,4 tot 18,5 km per liter / CO2-uitstoot van 111 tot 124 g/km. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Actie geldig bij aanschaf van een Mazda2 met registratie voor 31 december 2018. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf en niet geldig in combinatie met andere acties. Mazda2 Sport Selected, Skylease+ en Dynamic+ zijn uitgesloten van het inruilaanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.
De Mazda2 Sport Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 Sport Selected aanbod.

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.
Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.