ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€320.789

Profiteer nu van € 4.000,- voordeel op Nissan Pulsar

30 november 2018 t/m 31 december 2018

NISSAN PULSAR

IS ER AL VANAF € 22.490,-*
Kies nu voor een nieuwe Nissan PULSAR! Indien u kiest voor de Nissan PULSAR dan profiteert u nu van € 4.000,- korting!

NISSAN PRIVATE LEASE
Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken.

NISSAN ALL-INCLUSIVE
Betaal op uw eigen ritme met een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag is inclusief gratis verlengde garantie, onderhoudscontract en pechhulp.
Financier uw nieuwe Nissan tegen een interessante, lage rente. Geen verrassingen en zorgeloos rijplezier.

ALGEMENE VOORWAARDEN
* De maximale korting van € 4.000,- op alle uitvoeringen van de Nissan PULSAR is inclusief de dealerkorting van de Nissan PULSAR, inclusief BTW en uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe NISSAN PULSAR.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/12/2018 tot en met 31/12/2018, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

** Vanaf tarief is o.b.v. 48 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Voorwaarden op www.nissanprivatelease.nl.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max brandstofverbruik gecombineerd PULSAR: 3.6 – 5.9 l/100km, resp. 27.7 – 16.9 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 94 gr/km tot 138gr/km.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.