ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€320.789

Eindejaarsvoordeel bij Mercedes-Benz

4 december 2018 t/m 31 december 2018

Eindejaarsvoordeel bij Mercedes-Benz


Profiteer nu van de Eindsprint: voordeel inladen, starten en wegrijden.
Profiteer nu van de Eindsprint bij Mercedes-Benz Vans. Dat betekent dat u bij iedere bestelwagen uit voorraad meteen een vracht aan voordeel cadeau krijgt! Bij alle Van ProCenters staan uiteenlopende uitvoeringen van de Citan, Vito, Sprinter en X-Klasse rijklaar. Een overtuigende proefrit is dus snel gemaakt. Een uitstekende deal overigens ook.

Waar rijdt u mee weg?
U vindt ongetwijfeld de Citan, Vito, Sprinter of X-Klasse die helemaal naar uw zin is. De voorraad bij de dealer is opgebouwd uit alle mogelijke lengte- en hoogtevarianten, motoriseringen en uitrustingen. Zo is er altijd een bestelwagen die bij u en uw werk past. Bovendien is iedere bestelwagen perfect naar uw persoonlijke wens af te stemmen met onze originele accessoires. Bekijk snel de voorraad van de Citan, Vito, Sprinter of X-Klasse en maak vandaag nog een proefrit!

Bekijk de voorraad


Inruilpremie.
Uw huidige bestelwagen is vanwege het eindejaarsvoordeel meer waard. Profiteer bij onze Van ProCenters van een riante inruilpremie bovenop de waarde van uw bestelwagen.

Inruilpremie op de Citan: € 750,-

Inruilpremie op de Vito:€ 1.000,-

Inruilpremie op de Sprinter:€ 1.000,-

Automaat voor € 695,-*
Extra comfort, meer veiligheid, laag brandstofverbruik en een uitstekende restwaarde. Er zijn veel redenen om te kiezen voor een Mercedes-Benz Vito met automaat. Vanwege het eindejaarsvoordeel betaalt u voor de Vito 114CDI, 116CDI en 119CDI slechts € 695,- extra voor de 7G-TRONIC PLUS volautomaat.
Bekijk de Vito voorraad


Tijdelijk 1,99% rente**
Vanwege het eindejaarsvoordeel profiteert u tijdelijk van een extra scherpe rente op de financiering i.c.m. ServiceCare. Zo bent u niet alleen verzekerd van de beste deal, maar ook van perfect onderhoud. Zo blijft uw bestelwagen altijd in topconditie. En dat is u ongetwijfeld ook veel waard!


Pakketvoordeel op reparatie, onderhoud en garantie.
Bij een bestelwagen die uitblinkt in kwaliteit, hoort ook service van het allerhoogste niveau. Daarom hebben we ServiceCare ontwikkeld. Handige reparatie-, onderhouds- en garantiepakketten om uw bestelwagen in topconditie te houden. Scherp geprijsd en afgestemd op uw gebruik!


Meer informatie
*Deze actie is ook geldig op de V-Klasse.
**Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services te Utrecht. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 36 maanden, aanbetaling: 25% van de verkoopprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de verkoopprijs excl. btw. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Actie is alleen geldig op de Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter NCV3 & VS30. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.