ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

132
€297.538

Uw nieuwe Opel financieren met 4,99% rente

31 december 2018 t/m 30 september 2019

UW NIEUWE OPEL FINANCIEREN?
Profiteer van een aantrekkelijke rente.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en betaalt u liever een maandelijks bedrag in plaats van de gehele aankoopsom? Dat kan! De Opel dealer biedt u nu een aantrekkelijke Opel financiering aan van Opel Financial Services. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Oók voor uw autofinanciering kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Opel gewend bent.

Uw nieuwe Opel financieren
U kunt nu gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief. Een Opel financiering van Opel Finance kunt u zelf op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag. Een extra aanbetaling om uw maandbedrag te verlagen is uiteraard ook mogelijk. De Opel dealer biedt u graag een vrijblijvende taxatie én offerte aan voor uw favoriete nieuwe Opel.

Bereken uw maandbedrag.
In de configurator kiest u uw favoriete Opel en stelt deze naar uw eigen wens samen. Via de financieringscalculator kunt u vervolgens precies aangeven welk bedrag u wilt financieren en voor welke periode. In één opslag ziet u vervolgens uw maandbedrag.


Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Financial Services, handelsnaam van Opel Finance N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Dit aanbod is geldig tot eind december 2018. Informeer bij uw Opel dealer naar de voorwaarden en het standaard informatieblad of bel Opel Financial Services (076-5448932).

Bekijk de voorwaarden.
Bekijk de financieringstabel.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.