ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€310.902

Alleen bij Wittebrug de Polo Comfortline en Highline direct leverbaar!

3 januari 2019, zolang de voorraad strekt

Volkswagen Polo
Alleen bij Wittebrug de Comfortline en Highline direct leverbaar!
Vanaf € 21.357,-

De zesde generatie van deze bestseller
De Polo valt op door zijn nieuwe design, het aanmerkelijk ruimere interieur en een cockpit met de modernste digitale gemakken. De nieuwe Volkswagen Polo is er met TSI- (benzine), TGI- (aardgas) en TDI- (diesel) motoren en met assistentiesystemen die tot nu alleen in grotere Volkswagens verkrijgbaar waren.


Koploper in compacte klasse
De nieuwe Volkswagen Polo is een jonge, frisse auto. Hij combineert uitstraling met toptechnologie en geen andere auto in deze klasse biedt zo veel ruimte. Dat zorgt ervoor dat de nieuwe Polo de nummer 1 blijft", aldus Herbert Diess, merkdirecteur van Volkswagen. Frank Welsch, bij Volkswagen verantwoordelijk voor ontwikkeling, vult aan: "De nieuwe Volkswagen Polo brengt de toekomst naar de compacte klasse. Dankzij het MQB-platform biedt hij volop ruimte en is hij klaar voor duurzame motoren zoals de nieuwe TGI, die op aardgas rijdt. Samen met een nieuwe generatie van het Active Info Display, de nieuwste infotainmentsystemen, geavanceerde online mogelijkheden en slimme assistentiesystemen verlegt hij de grenzen in zijn klasse.


Sportiever en krachtiger design
Volgens Klaus Bischof, hoofd Design van Volkswagen, heeft de toepassing van het MQB-platform ook positieve gevolgen voor het design van de nieuwe Volkswagen Polo: "De proporties zijn nu nog beter. De Volkswagen Polo komt volwassen en zelfverzekerd voor de dag. Hij is progressief, hedendaags en vriendelijk. Ons doel was om de Polo een sportiever en krachtiger uiterlijk te geven met behoud van zijn herkenbaarheid. Hij is er nu uitsluitend in vijfdeursuitvoering. Met zijn looks én met zijn toptechnologie is hij helemaal van nu."


>>> DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN DE DEALER

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en een medewerker van Wittebrug neemt contact met u op!

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.