ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

136
€273.675

Profiteer van € 3.000,- korting op een Nissan Qashqai

4 januari 2019 t/m 28 februari 2019

NISSAN QAHSQAI IS ER AL VANAF € 24.000,-**

Bent u op zoek naar een slimme crossover? Kies dan voor de Nissan QASHQAI uit voorraad en profiteer van € 3.000,- korting.


VANAF € 439 PER MAAND***
NISSAN PRIVATE LEASE

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor wassen en tanken.

NISSAN ALL-INCLUSIVE
Betaal op uw eigen ritme met een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag is inclusief gratis verlengde garantie, onderhoudscontract en pechhulp.
Financier uw nieuwe Nissan tegen een interessante, lage rente. Geen verrassingen en zorgeloos rijplezier.


ALGEMENE VOORWAARDEN
* Benoemde Nissan All-Inclusive maandbedrag is o.b.v. QASHQAI N-Connecta, 31% aanbetaling, 20% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 4,9% rente. Gecommuniceerd maandbedrag is incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 48 maanden. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Actie is geldig op klantorders van 01/01/2019 tot en met 28/02/2019. Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typfouten voorbehouden.


**De maximale korting van € 3.000,- op de Nissan QASHQAI is inclusief BTW en enkel geldig bij aanschaf van een Nissan QASHQAI uit voorraad.

***Vanaf tarief is o.b.v. 48 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Voorwaarden op www.nissanprivatelease.nl.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/01/2019 tot en met 28/02/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan QASHQAI gamma gecombineerd: 3.8 – 6.0 l/100km, resp. 26.3 – 16.7 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 99 gr/km tot 138 gr/km.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.