ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

136
€273.675

Suzuki Inruilactie

7 januari 2019 t/m 28 februari 2019


Suzuki Inruilactie

Een van de zeven garanties van Suzuki: Super om te rijden. Dat kan je nu zelf ervaren, want je krijgt nu tot wel € 1.250,- extra inruilwaarde voor je auto.

Waarom inruilen?
Inruilen scheelt een hoop verkoopgedoe en pakt nu extra voordelig uit.
Het is supersimpel:

1. Vraag op wat je auto waard is
2. Ruil je auto in voor een nieuwe Suzuki
3. Je krijgt nu tijdelijk extra inruilwaarde
4. De Suzuki-dealer doet de rest!

Actievoorwaarden extra inruilwaarde
De inruilwaarde van de auto die u wenst in te ruilen wordt gebaseerd op de Autotelexinruilwaarde. De inruilwaarde geldt voor een schadevrije auto waarbij de voorgeschreven onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd en die maximaal 10.000 km per jaar heeft gereden. Voor Suzuki's geven we bovenop de Autotelex-inruilwaarde een extra Suzuki Bonus van 10%. Voor andere merken geldt een extra bonus van 5%.

Daarnaast bieden we nu tijdelijk bij aankoop van bepaalde Suzuki modellen een extra inruilwaarde met een maximum van €1.250,- incl BTW boven de autotelexinruilwaarde . De hoogte van uw extra inruilwaarde is afhankelijk van de auto welke u wenst in te ruilen en het Suzuki model u nieuw wenst te kopen. Er geldt een extra inruilwaarde op de Suzuki Celerio van € 750,-, Suzuki Ignis, Baleno en Swift van € 1.000,- en de Suzuki Vitara en S-Cross van € 1.250,-.

Lees de volledige actievoorwaarden

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.