ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

106
€272.149

Opel bestaat 120 jaar en trakteert!

17 februari 2019 t/m 31 december 2019

OPEL BESTAAT 120 JAAR EN TRAKTEERT!

Profiteer van extra voordeel en ontdek de 120 Jaar Editions!

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan snel een bezoek aan de Opel dealer voor de beste deal! Want ter ere van ons 120-jarig jubileum krijgt u tijdelijk minimaal €1.000 verjaardagskorting op een nieuw te bestellen Opel*. Deze korting loopt nog verder op voor een nieuwe Opel uit voorraad.

DIRECT RIJDEN?
In de meeste gevallen wordt de verjaardagskorting voor onze gloednieuwe voorraadmodellen verdubbeld naar maar liefst €2.000. Dat betekent direct rijden én profiteren van extra voordeel! Ontdek het actuele aanbod!

EXCLUSIEVE 120 JAAR EDITIONS
Ontdek ook onze nieuwste modellen, zoals de Opel Crossland X, Grandland X en de nieuwe 120 jaar Edition uitvoeringen. Unieke uitvoeringen welke standaard geleverd worden met een ongekend rijke uitrusting. En ook op deze nieuwste uitvoeringen krijgt u direct €1.000 verjaardagskorting! Daarnaast gelden er nog diverse speciale aanbiedingen ter ere van het 120 jarig jubileum. Bekijk hier alle 120 jaar deals.

SCHERPE FINANCIERING
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto en verjaardagskorting, kunt u ook gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom.


Ontdek de voorraadmodellen met korting


Op de Opel KARL (ROCKS) geldt een verjaardagskorting van €500. De Opel Ampera-e, nieuwe Combo (Tour), Selection, Business+ en Business Executive uitvoeringen zijn uitgesloten van deze actie.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.