ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€310.902

Mercedes-Benz Business Solutions.

20 februari 2019, zolang de voorraad strekt

Mercedes-Benz Business Solutions.


Maak kennis met de zakelijke Business Solution uitvoeringen van de Mercedes-Benz A- t/m E-Klasse. Standaard rijk uitgerust en naadloos aansluitend bij de wensen van zakelijke rijders, met in dit jaar fiscale waarden die nog aantrekkelijker zijn geworden.

De Business Solutions zijn standaard zo compleet dat de berijder alleen de kleur, het comfortverhogende Plus pakket en/of de sportieve AMG Line hoeft te kiezen. Dit resulteert in een zeer aantrekkelijke prijstelling en netto bijtelling. Het exacte aanbod per model vindt u hieronder.

Behalve voordeel voor de berijder is er ook gemak voor de fleetmanager: de rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders. Op dit moment zijn de A-Klasse, B-Klasse, GLA, C-Klasse en E-Klasse leverbaar als Business Solution.

In de standaarduitrusting van de Business Solutions zit minimaal inbegrepen:
- Navigatiesysteem
- Lichtmetalen velgen
- Achteruitrijcamera
- Regensensor
- Cruise control
- Remote Control
- Lederen stuurwiel
- Bluetooth telefoonintegratie

Wil je meer weten over de Business Solutions, neem dan contact met ons op.

Actievoorwaarden
- Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse (hatchback en Limousine), B-Klasse, GLA, CLA Coupé & Shooting Brake, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.