ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

135
€283.453

Opel Bedrijfswagen met gratis navigatie

26 februari 2019 t/m 31 maart 2019

GRATIS NAVIGATIE EN SCHERPE FINANCIERING
Bij aankoop van een nieuwe bedrijfswagen

Bent u in de markt voor een nieuwe bedrijfswagen? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Bij aankoop van een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo, krijgt u het navigatiepakket cadeau. En dat is nog niet alles! Dit aanbod kunt u combineren met een aantrekkelijke financiering van 5 jaar 0% rente.

GRATIS NAVIGATIEPAKKET
Systemen die u goed op weg helpen, precies weten waar u heen moet, hoe u er het beste kunt komen en hoe het met het verkeer gesteld is – dat maakt het werk een stuk makkelijker en efficiĆ«nter. En naast makkelijk en efficiĆ«nter, zijn deze systemen nu ook heel goedkoop. Gratis zelfs! Ontdek welke Opel Bedrijfswagen het beste bij uw onderneming past en kies vervolgens het gratis navigatiepakket.

5 JAAR 0% RENTE
U profiteert ook van 5 jaar lang 0% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

ONBEZORGD ZAKEN DOEN
U regelt alles rechtstreeks en eenvoudig met uw Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. Ga snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealer en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

ONTDEK HET AANBOD OPEL BEDRIJFSWAGENS.


*Bekijk hier de actievoorwaarden

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.