ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

135
€283.453

Nissan Leaf nu vanaf € 36.290

1 maart 2019 t/m 31 maart 2019

NISSAN LEAF
NU VANAF € 36.290**

Het is nu wel heel aantrekkelijk om te kiezen voor een Nissan LEAF.
Indien u kiest voor een Nissan LEAF dan krijgt u een inruilkorting voor uw oude voertuig van € 1.000,-. Naast de inruilkorting ontvangt u ook een gratis upgrade naar een hogere uitvoering.

Schaft u dus een Nissan LEAF Acenta aan? Dan ontvangt u een gratis upgrade naar een Nissan LEAF N-Connecta uitvoerig t.w.v. € 1.400,-. Kiest u voor de Nissan LEAF N-Connecta? Dan ontvangt u een gratis upgrade naar een Nissan LEAF Tekna t.w.v. € 1.600,-.
Uw voordeel kan dus oplopen tot wel € 2.600,-.

Nissan Private Lease Nieuwe LEAF
VANAF € 499,- PER MAAND***

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dankzij de transparante opbouw van Nissan Private Lease, komt u niet voor verrassingen te staan. U betaalt alleen nog voor het wassen van uw auto en het opladen van uw batterij.


ALGEMENE VOORWAARDEN
* Benoemde Nissan All-Inclusive maandbedrag is o.b.v. LEAF N-Connecta, 36% aanbetaling (inclusief €1000 inruilpremie), 20% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 4,9% rente. Gecommuniceerd maandbedrag is incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 48 maanden. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Actie is geldig op klantorders van 01/01/2019 tot en met 31/03/2019. Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typfouten voorbehouden.

** De inruilkorting: bij aankoop van een nieuwe Nissan LEAF tussen 01/01/2019 en 31/03/2019 biedt Nissan u een inruilkorting van € 1.000 bij het inruilen van uw huidige auto. Contacteer uw Nissan-dealer voor meer informatie omtrent de eventuele inruilprijs van uw auto.

Daarnaast ontvangt u een gratis upgrade naar een hogere uitvoering bij de aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF. Dat betekent dat u bij de aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF Acenta u een upgrade ontvangt naar een N-Connecta-uitvoering. Schaft u een Nissan LEAF N-Connecta aan, dan ontvangt u een gratis upgrade naar een Tekna-uitvoering.

*** Vanaftarief is o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op WA/Casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,06, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Voorwaarden op www.nissanprivatelease.nl.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.