ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

135
€283.453

Alfa Romeo Stelvio B-Tech

4 maart 2019, zolang de voorraad strekt

ALFA ROMEO STELVIO B-TECH
ONGELIMITEERDE ZELFVERZEKERDHEID IN GELIMITEERDE OPLAGE


Opwindend, exclusief, state-of-the-art. Dat is de Alfa Romeo Stelvio. En daar doet de speciale B-Tech uitvoering nog een schepje bovenop. Met stijlvolle zwarte accenten die het design zowel van binnen als van buiten verder aanscherpen. Neem bijvoorbeeld de 20" velgen van zwartglanzend lichtmetaal met bijpassende naafdoppen, gelakte remklauwen, glanzend zwarte dakrails en zwarte bodembeschermplaat. De zelfverzekerdheid straalt er vanaf. Nu verkrijgbaar in gelimiteerde oplage.


EXTERIEUR
BLACK IS BACK AND MORE ADVANCED THAN EVER.

De B-Tech is de nieuwste interpretatie van de Stelvio. Met zijn stijlvolle zwarte accenten scherpt hij het gedurfde Italiaanse design van deze baanbrekende SUV van Alfa Romeo verder aan, zowel vanbinnen als aan de buitenzijde. In elk detail toont hij zijn klasse, kracht en compromisloze karakter, een ├ęchte Alfa Romeo.

INTERIEUR
THE PUREST FORM OF DRIVING PLEASURE

In het interieur van de Stelvio B-Tech komen comfort en ergonomie samen in een omgeving waarin de bestuurder centraal staat. Verfijnd sportleder is harmonieus geïntegreerd met de modernste technologie voor een superieure rijbeleving, waaronder een 7" TFT kleurendisplay in het instrumentenpaneel, adaptieve cruise control en de online diensten van Alfa Connect die toegankelijk zijn via het 8,8" infotainmentscherm.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.