ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€310.902

Opel Bepaal 't Zelf Lease.

1 mei 2019 t/m 31 mei 2019

OPEL MAAKT PRIVATE LEASE PERSOONLIJK.
Bepaal 't Zelf Lease.

Je kunt in dit land kiezen uit meer dan 30 chocopasta's… Uit honderden mobiele abonnementen… Maar als je een auto wilt 'private leasen', is de keuze opeens een stuk kleiner. Best gek vinden wij bij Opel, in een land waar we zo op onze vrijheid gesteld zijn. En het liefst zelf bepalen hoe we 't willen.

Daarom introduceert Opel: Bepaal 't Zelf Lease.
Daarmee krijg je opeens veel meer mogelijkheden om een auto te private leasen, precies zoals jij 't wilt. Je kunt namelijk zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand én van alles zelf bepalen!

Dit zijn de belangrijkste voordelen:
-
Je bepaalt zelf welk model je wilt rijden. Je kiest zelf de uitvoering, de kleur of eventuele andere opties.
- Je bepaalt zelf hoe lang het contract loopt en hoeveel kilometers je per jaar wilt rijden. De looptijd en het aantal kilometers kun je zelfs tussentijds nog aanpassen. Naar boven en naar beneden.
- Je kunt je eigen auto inruilen voor een goede prijs en ontvangt het bedrag cash op je rekening. Geen rompslomp met je huidige auto. De Opel dealer geeft een goede inruilprijs en zet het bedrag pinklaar op je rekening.
- Ga je je Opel alleen rijden of rijdt de hele familie erin? Jij mag 't zeggen. De verzekering is ook geregeld als iemand anders de Opel bestuurt. Met jouw toestemming en een geldig rijbewijs natuurlijk!
- Je Opel dealer is het vaste aanspreekpunt voor alles wat met jouw Opel te maken heeft. Je kiest voor een uniek eigen en persoonlijk leasecontract uitgevoerd via Opel Leasing.
- Je rijdt de gehele contractperiode voor een vast bedrag per maand en alle kosten zijn inbegrepen, nu zelfs de eerste €120 aan brandstof:
-
Motorrijtuigenbelasting
- Kosten van reparatie en regulier onderhoud
- Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
- Casco-verzekering
- Ongevallen inzittenden verzekering
- Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland

TIJDELIJK TOT €1.800 KORTING + €120 TANKPAS
Stap deze maand extra voordelig in een nieuwe, luxe uitgeruste Opel vanaf €199 per maand. De korting kan oplopen tot €1.800 op het totale leasebedrag en je krijgt tijdelijk een gratis tankpas t.w.v. €120! Ontdek meer.

De actietarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar en gelden voor geselecteerde Opel modellen. Het totaalvoordeel van € 1.800 is gebaseerd op 60 maanden vermenigvuldigd met een korting van € 30 per maand voor de Opel KARL. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. Klik hier voor de actie- en verkoopvoorwaarden.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.