ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€310.902

De Renault CAPTUR automaat staat voor je klaar

7 mei 2019 t/m 30 juni 2019

De Renault CAPTUR automaat staat voor je klaar

Soepel, stil, krachtig en zuinig. Dat is de Renault CAPTUR met automaat in 4 woorden. Daarnaast is de CAPTUR veilig, comfortabel, luxe uitgerust en heeft een prachtig design. Kortom: tijd voor een proefrit.

Nú tijdelijk automaat cadeau!
Stap nu in de compacte SUV van Renault. Profiteer van extra comfort en ontvang de automatische versnellingsbak op jouw nieuwe Renault CAPTUR cadeau.

Deze automaat met dubbele koppeling schakelt vloeiend en verbruikt niet meer dan zijn handgeschakelde broertje. Zo wordt je avontuur steeds aantrekkelijker.

Je rijdt deze Renault CAPTUR inclusief EDC-automaat al vanaf € 25.490*.


* Automaatactie is op basis van prijsverschil tussen de TCe 150 EDC automaat en TCe 130 handgeschakeld, gebruikmakend van het lentevoordeel van € 2.800,- op de CAPTUR. Geldig op de Renault CAPTUR TCe 150 EDC Intens met vanafprijs € 25.490,-

Actievoorwaarden
Renault Personenauto's

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 29 april tot en met 30 juni 2019 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2019. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na 31 augustus 2019 wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.