ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

133
€310.902

Kia Private Lease

8 mei 2019 t/m 30 juni 2019

Kia Private Lease
Zorgeloos rijden voor een laag maandbedrag

Het leven is al duur genoeg nietwaar? Daarom is er Kia Private Lease powered by Kia AutoleaseDirect. Zo rijd je zorgeloos in een nieuwe Kia, zonder verrassingen, voor een laag maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

✔ Een nieuwe Kia voor een vast laag maandbedrag
✔ Alles is inbegrepen
✔ Je hoeft alleen nog maar te tanken

Bekijk hieronder het online aanbod met scherpe actietarieven op een geselecteerd aantal aantrekkelijke modellen. Bereken zelf eenvoudig jouw maandbedrag. Neem contact op met je Kia-dealer indien je een maandtarief wilt ontvangen van een ander model.

Picanto
Vanaf € 209,-

Rio
Vanaf € 315,-

Stonic
Vanaf € 329,-

Ceed
Vanaf € 349,-

Ceed Sportswagon
Vanaf € 359,-

ProCeed
Vanaf € 455,-

Niro
Vanaf € 409,-

Sportage
Vanaf € 499,-

Het Kia Private Lease maandbedrag is inclusief:
✔ Motorrijtuigenbelasting
✔ WA Casco verzekering (eigen bijdrage op WA € 0,- en op Casco € 300,-)
✔ Ongevallen inzittenden verzekering
✔ Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
✔ Rechtsbijstand
✔ Pech- en ongevalhulpverlening binnen en buiten Nederland
✔ Reparatie en onderhoud
✔ (Zomer)banden
✔ Administratiekosten

Disclaimer
De vermelde private lease tarieven voor de uitvoeringen "EconomyPlusLine 14LM" en "Design Edition" van het model Picanto gelden alleen voor auto's die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Na afloop van het overgangsregime moeten alle auto's voldoen aan de strengere emissie-eisen (WLTP/Euro 6c of 6d-temp). Als gevolg hiervan kunnen de prijzen hoger uitvallen, vanwege het feit dat een hogere BPM verschuldigd is. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling (bij auto's van de zaak die ook privé worden gebruikt).

Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie 10.000km per jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt en is geldig van 1-4-2019 t/m 30-6-2019. Tenaamstelling van het voertuig en start van het contract vindt uiterlijk plaats op 31 augustus 2019. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met uw Kia-dealer.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.