ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

136
€298.470

Extra voorraadvoordeel bij Segerink & Wolbers

20 mei 2019, zolang de voorraad strekt

Snel rijden in uw nieuwe Renault
met extra voorraadvoordeel


Profiteer nu van extra voordeel bij Segerink & Wolbers
Bekijk onze uitgebreide voorraad voor een Renault die voldoet aan al uw wensen.

De Renault Kangoo, extra voordelig bij Segerink & Wolbers!
Al vanaf€ 11.061,54


Robuust design en een grote betrouwbaarheid, dat is de Renault Kangoo. De Renault Kangoo kent uigebreide mogelijkheden en is een bijzonder praktische bedrijfswagen. Met de Renault Kangoo neemt u alles mee wat u maar wilt, de opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u interesse in de Renault Kangoo? Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan of kom naar onze showroom en laat u informeren door onze verkoopspecialisten.

Uw totale voorraadvoordeel € 4.822,-
BEKIJK VOORRAAD

De Renault Trafic, extra voordelig bij Segerink & Wolbers!
Al vanaf€ 16.290,-

De Renault Trafic heeft een stoer en dynamische uitstraling en biedt veel praktische mogelijkheden. Met meer dan vijftig verschillende versies is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. Wilt u meer informatie over de Trafic die het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom en laat u uitgebreid informeren. Bent u al overtuigd? Vraag dan direct een gratis offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Uw totale voorraadvoordeel € 11.148,-
BEKIJK VOORRAAD

De Renault Master, extra voordelig bij Segerink & Wolbers!
Al vanaf€ 23.435,-

Bent u op zoek naar een robuuste bedrijfswagen die perfect aansluit bij wat u nodig heeft? Dan is de Renault Master iets voor u! De Renault Master combineert comfort en ruimte met een ergonomische indeling en een luxe uitrusting. Aan alles is gedacht! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, zo vindt u altijd de Renault Master die bij u past. Wilt u meer informatie? Kom dan naar onze showroom en laat u uitgebreid informeren door onze verkoopadviseurs.

Uw totale voorraadvoordeel € 8.608,-
BEKIJK VOORRAAD


>>> DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN DE DEALER

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en een medewerker van Segerink en Wolbers neemt contact met u op!

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.