ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

130
€312.080

Summer Sale bij Van Mossel Mercedes-Benz

2 juli 2019 t/m 30 september 2019

Summer Sale bij Van Mossel Mercedes-Benz


Nu extra veel zomervoordeel bij van Mossel Mercedes-Benz! Wij hebben namelijk nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse modellen direct uit voorraad leverbaar (OP=OP). Tijdens de Summer Sale lopen de kortingen op tot wel € 7.000* !!!

Uiteraard hebben wij bij Van Mossel ook nog andere voorraadmodellen met veel voordeel tijdens de Summer Sales zoals de B-Klasse, E-Klasse, GLA en GLC! Welke nieuwe Mercedes-Benz wilt u aanschaffen? Klik op onderstaande button om onze ruime voorraad te bekijken:

Bekijk onze actievoorraad

Summer Sale Accesoirepakket actie
Deze zomer reis je in stijl met de zomerse voorraadactie van van Mossel. Profiteer in de hele maand juni van extra voordeel op onze voorraadmodellen. Naast extra voordeel, heeft u ook de keuze uit een van de drie accessoirespakketten t.w.v. € 700,- zonder meerprijs. Bij aankoop van een tweede accessoirespakket ontvangt u 50% korting. Zo kan uw extra voordeel oplopen tot ruim € 1.000,-.

Renteactie
We hebben ook nog eens een scherp rentetarief voor u vanaf 2,49% voor het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes-Benz. Klik hier!

>>> DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN DE DEALER

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en een medewerker van Van Mossel Groep neemt contact met u op!

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.