ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

136
€304.766

Alfa Romeo BTW-Vrij weken

1 augustus 2019 t/m 30 september 2019

Alfa Romeo BTW-Vrij weken

RIJ DEZE MAAND NOG IN EEN NIEUWE ALFA ROMEO

Snel wegrijden in een nieuwe Alfa Romeo? Dat kan tijdens de btw-vrij weken. Profiteer nĂș en rij snel in een nieuwe, rijk uitgeruste Alfa Romeo uit voorraad. Want tijdens de btw-vrij weken krijgt u hoge kortingen op de Alfa Romeo Mito, Stelvio en Giulia.

TIJDELIJK BETAALT U GEEN BTW
Tijdens de btw-vrij weken betaalt u geen BTW op een selectie voorraadmodellen van
Alfa Romeo. Keuze uit diverse, rijke uitrustingsniveaus van de karaktervolle Mito, stijlvolle Giulia en de sportieve Stelvio.

De actie is geldig van 01 augustus t/m 30 september 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw model. De actie "BTW vrij" is van toepassing op een geselecteerde voorraad van de Alfa Romeo Mito, Giulia en Stelvio. BTW vrij is 17,35% voordeel op de prijs exclusief BTW, BPM en afleverkosten. De waarde van de BTW van de auto, inclusief opties af fabriek, wordt op de factuur in mindering wordt gebracht. In de prijslijst kunt u het exacte bedrag per versie zien en/of berekenen. De actie is niet geldig op accessoires. Bij de Giulia en Stelvio zal deze "BTW vrij" korting worden verrekend met 50% voordeel op de netto prijs van de aanwezige opties. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.