ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

106
€272.149

Mercedes C-Klasse Privélease

22 augustus 2019 t/m 31 december 2019

Een dynamische optie met grootse mogelijkheden.
U rijdt de C-Klasse Estate vanaf € 635,- p/m in Privélease*

De C-Klasse zit vol innovaties en technologieën die het rijden comfortabeler, efficiënter en aangenamer maken. Heeft u echter nog grotere wensen, dan heeft de Estate ook een grote oplossing. Voor riant vervoer van flink bemeten objecten beschikt deze immers over maar liefst 1.510 liter bagageruimte. De optionele EASY PACK-achterklep kan elektrisch worden geopend en gesloten; een comfortfeature dat snel onmisbaar blijkt.

Ontdek het aanbod

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Privélease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een C 160 Estate (Standaarduitvoering, zonder extra opties). Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp , ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.

Elegant als altijd. Dynamisch als nooit tevoren.
U rijdt de C-Klasse Limousine vanaf € 614,- p/m in Privélease*


Exemplarisch comfort en high-end technologieën voor verbazingwekkende dynamiek: dat vat de C-klasse goed samen. Innovaties zoals Dynamic Body Control en Multibeam Led bewijzen de vooruitstrevendheid van de makers. Een highlight in het interieur is het ENERGIZING-programma, dat uw reis niet alleen ontspannen houdt, maar u tijdens de rit ook activeert en stimuleert. Wat zoekt u nog meer in een auto? Een zeer aantrekkelijk leaseaanbod misschien.

Ontdek het aanbod

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Privélease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een C 160 Limousine (Standaarduitvoering, zonder extra opties). Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp , ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.