ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

106
€272.149

De nieuwe 2008 SUV. Binnenkort bij DAVO

3 september 2019, zolang de voorraad strekt

De nieuwe 2008 SUV
Binnenkort in onze showroom

De nieuwe Peugeot 2008 SUV
Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen.

i-Cockpit® 3D
Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel.

Schuif/kanteldak
Ook voor de passagiers achterin staat het comfort op hoog niveau dankzij de grote beschikbare ruimte en de zee van licht dankzij het spoilerdak.

Multifunctioneel
De nieuwe Peugeot 2008 SUV biedt met zijn grote flexibel in te delen bagageruimte en neerklapbare achterbank vele gebruiksmogelijkheden.


Binnenkort in de showroom
De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.


HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en een medewerker van Davo neemt contact met u op!

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.