ActieAuto

De kortste weg naar voordeel!

113
€273.933

Kia Private Lease

3 oktober 2019 t/m 31 oktober 2019

Kia Private Lease
Zorgeloos rijden vanaf € 199,- per maand

Ontdek de scherpe Private Lease tarieven van Kia. Met Kia Private Lease rijd je ook als particulier zorgeloos in een nieuwe Kia, zonder verrassingen, voor een aantrekkelijk laag maandbedrag. Over onderhoud, reparaties, verzekering of wegenbelasting hoef jij je niet druk te maken. Je bepaalt zelf de looptijd: kies voor 24, 36 of 48 (en 60 i.c.m. Picanto en Niro) maanden en bekijk welk jaarkilometrage bij je past.

Een nieuwe Kia rijden is zo heel gemakkelijk. Klinkt goed toch? En veel Kia-rijders gingen je voor. Bekijk welk model bij jou past en bestel je favoriete Kia nu online of bij de Kia-dealer.

Picanto
Vanaf € 199,-

Rio
Vanaf € 299,-
Tijdelijke actie. Op=Op

Stonic
Vanaf € 299,-
Tijdelijke actie. Op=Op

Ceed
Vanaf € 339,-

Ceed Sportswagon
Vanaf € 349,-

ProCeed
Vanaf € 445,-

Niro
Vanaf € 389,-

Sportage
Vanaf € 484,-


Waarom een Kia Private Leasen?
Er zijn veel redenen om ook te kiezen voor Kia Private Lease. Zo rijd je met Kia Private Lease altijd in een nieuwe Kia. Zonder onverwachte kosten en voor één vast maandbedrag voor alle autokosten, met uitzondering van brandstofkosten, kosten voor parkeren, eventuele boetes en af en toe een wasbeurt natuurlijk.

De auto blijft eigendom van de Kia-leasemaatschappij. Je hoeft zelf geen grote investering te doen en zo houd je geld over voor andere leuke dingen. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto weer in bij de Kia-dealer en kun je weer een nieuwe uitzoeken.


Wat krijg je voor het maandbedrag en wat zijn de voordelen?
- Altijd een nieuwe Kia voor een vast laag maandbedrag
- Zonder verborgen kosten
- Inclusief reparatie, onderhoud en (zomer)banden
- Inclusief motorrijtuigenbelasting
- Inclusief WA Casco verzekering (eigen bijdrage op WA € 0,- en op Casco € 300,-)
- Inclusief ongevallen inzittenden verzekering
- Inclusief Rechtsbijstand
- Inclusief pech- en ongevalhulpverlening binnen en buiten Nederland
- Inclusief kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur


Disclaimer
Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie 10.000 km per jaar (het vanaf tarief van de Kia Picanto en Kia Niro is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar). Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt en is geldig voor private lease aanvragen ontvangen tussen 19-08-2019 en 31-10-2019 met een uiterlijke tenaamstelling van het voertuig en start van het contract op 30-11-2019. Uitzondering hierop: Kia Rio aanvragen tussen 19-08-2019 en 02-09-2019 met een uiterlijke tenaamstelling van het voertuig en start van het contract op 30-09-2019. De getoonde actie prijzen Rio en de Stonic tarieven zijn gekoppeld aan een gelimiteerd aantal voertuigen en hierbij geldt op = op. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met uw Kia-dealer.

Meer weten over deze actie? Laat dan hier uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Alle * velden zijn verplicht


Dhr. Mevr.